maanantai 19. elokuuta 2013

Ensimmäinen postaus: Moikka kaikille!

TERVETULOA KASVISRUOKABLOGINI PARIIN!

Tässä tulee siis kasvisruokablogini ensimmäinen postaus. Aion kirjoitella blogiin epäsäännöllisen säännöllisesti ruokaohjekokeilujani sekä omia ohjeitani. Minulla oli vähän aikaa jo mielessä oman ruokablogin perustaminen, koska olen lukenut jo pidemmän aikaa muiden blogeja. Päätinpä sitten ryhtyä tuumasta toimeen ja laitoin blogin pystyyn. Olen tässä muutaman päivän asetellut tätä ulkoasua. Ehkäpä muutan sitä tässä vielä paremmaksi kun tutustun tämän bloggerin toimintaan enemmän. Eiköhän tällä kuitenkin jo päästä alkuun! :)

Tosiaan kokkailen siis lakto-ovo-kasvisruokaa, jotenka siis maitotuotteet ja munat ovat mukana ohjeissa. Teen myös silloin tällöin vegaanisiakin ruokia ja sellaisia, jotka voi käden käänteessä muuttaa sellaisiksi. Kirjoitan tästä sitten aina kyseisen postauksen perään. Silloin tällöin myös leivon ja teen makeitakin juttuja. Varsinkin joulun aikaan tulee tehtyä enemmän leivonnaisia. Ainakin piparkakkutalo meillä tehdään joka joulu!

Ruuanlaittajana olen hyvin impulsiivinen ja fiilispohjainen. En jaksa tuijotella ravintoainetaulukoita, etsiä terveellisempiä vaihtoehtoja ja ihmetellä jotain kummallista. Silloin kun tehdään hyvää ruokaa niin silloin sitä myös tehdään. Ruokaa täytyy laittaa kaikessa rauhassa ja vetää mutkat suoriksi tinkimättä tietenkään ruuan herkullisuudesta. Kirjoittelen ohjeet blogiin siten kuin haluaisin ne itsellenikin esiteltävän. Usein esimerkiksi aika-arviot on todella optimistisesti arvioitu ja annoskoot ovat useinmiten ihan hiiren annoksia.

Eiköhän se tästä käyntiin lähde, joten eikun vielä kerran tervetuloa seuraamaan blogiani! :)

Myös kissaherra Gaston toivottaa kaikki lukijat tervetulleiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti